GALERIE FOTO  Transformarea incredibilă a lui Ethan Suplee, omul care a refuzat să moară din cauza greutăţii. A slăbit peste 100 kg: avea 230 în 2021

Nu doar dieta şi antrenamentul au făcut posibilă minunea, ci şi o schimbare radicală în relaţia cu alimentele şi lupta câştigată împotriva dependenţelor.

1955 afișări
Imaginea articolului Transformarea incredibilă a lui Ethan Suplee, omul care a refuzat să moară din cauza greutăţii. A slăbit peste 100 kg: avea 230 în 2021

Transformarea incredibilă a lui Ethan Suplee: a slăbit peste 100 kg

Cunoscut pentru apariţiile sale în filme de succes precum American History, Ethan Suplee a dat jos 100 kg schimbându-şi complet dieta şi mai ales relaţia cu mâncarea.

Suplee a povestit în diverse postări de pe profilurile sale de socializare numeroasele sacrificii făcute pentru a slăbi: la începutul anilor 2000 cântărea 230 kg, în 2021 cu peste 100 kg mai puţin, dezvăluind un fizic sculptat în ani de antrenament.

Era atât de gras, că nu aveau cântar pentru el!

A fost o călătorie lungă, plină de obstacole. Din cauza obezităţii, Ethan Suplee a suferit de insuficienţă cardiacă şi, pentru o perioadă, a avut şi probleme cu dependenţa de alcool şi cu drogurile.

În 2021, la Today, a povestit cum s-a simţit umilit când, în timpul unei vizite la un centru de reabilitare, nu i s-a găsit un cântar potrivit greutăţii sale: „Am fost complet îngrozit, dar am continuat să mănânc. Dacă o dietă nu a funcţionat, am crezut că am eşuat eu însumi, nu că dieta m-a eşuat”. În timpul reabilitării, de fapt, Suplee se mai îngrăşase 14 kg.

Astăzi, actorul şi-a recăpătat greutatea ideală şi şi-a redus procentul de grăsime corporală la 11%. Transformarea, însă, nu este legată doar de alimentaţie, ci de o schimbare radicală în relaţia lui cu mâncarea: „Când aveam 5 ani, bunicii mei m-au pus la dietă, dar asta a avut un efect negativ asupra mea. M-am gândit:

„Bine, acum voi mânca în secret” şi în cele din urmă a devenit un obicei. Cea mai mare schimbare a fost înţelegerea modului în care funcţionează mâncarea. Cu cât îl înţeleg mai mult, doar la nivel ştiinţific, cu atât am mai multă putere asupra lui”.

„Îmi pierdusem prietenii”

Acum, actorul urmează o dietă bogată în proteine ​​şi săracă în grăsimi, iar mai presus de toate şi-a schimbat relaţia cu alimentaţia: „Mănânc mai mult decât am făcut în ultimii ani, dar nu mă îngraş pentru că o fac corect. Nu mă mai simt fragil”.

În timpul călătoriei sale, Ethan Suplee a trebuit să facă faţă şi dependenţei sale de alcool şi droguri, pe care a depăşit-o după o perioadă foarte grea, potrivit celor relatate pe Instagram:

„M-am luptat ani de zile împotriva abuzului de substanţe, îmi pierdusem câţiva prieteni şi mi s-a spus. moartea mea era iminentă. Sufeream de insuficienţă cardiacă şi majoritatea prietenilor mei, după mai multe intervenţii chirurgicale, îmi spuseseră că nu vor să mă vadă murind".

Sportul a jucat si el un rol fundamental în vindecare lui Ethan Suplee, care lucrează mult în sală: ganterele şi greutatile sunt principalii protagonişti ai antrenamentului său.

De asemenea, are parte de Cable Scoop şi de clasica presă franceză cu gantere. Activitatea cardio este la fel de importantă, făcând de obicei o oră pe zi, de 6 ori pe săptămână.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici