Video 200 de copii în pericol la o şcoală din Tulcea, din cauza unui incendiu - VIDEO

200 de elevi şi profesori au fost evacuaţi, miercuri, dintr-o şcoală din Babadag, după ce un incendiu violent a izbucnit în biblioteca instituţiei.

310 afișări

Pompierii au intervenit la incendiu cu două autospeciale şi 10 subofiţeri. Niciun elev nu a fost rănit, însă o persoană a primit îngrijiri în urma unui atac de panică provocat de incident.

Din primele informaţii, pompierii au identificat drept posibilă cauză a incendiului un scurtcircuit la un aparat de încălzire.

„În jurul orei 13.00, salvatorii Staţiei de pompieri Babadag au fost solicitaţi să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins biblioteca Şcolii generale nr. 3 Babadag. Cadrele didactice au evacuat copiii din primele momente, în total aproximativ 200 de persoane. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 10 subofiţeri", au transmis reprezentanţii ISU Tulcea.

Potrivit acestora, incendiul a fost lichidat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici