53 de persoane audiate într-un dosar de trafic de droguri, între ele-un brancardier de la Morga Spitalului Slatina/ 150.000 lei şi peste 6.000 de euro, găsiţi în locuinţa brancardierului-traficant

Un număr de 53 de persoane sunt audiate, marţi, la sediul SCCO Olt, într-un dosar de trafic de droguri. Între acestea se află şi un brancardier de la Morga Spitalului Slatina, dar şi o asistentă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1139 afișări
Imaginea articolului 53 de persoane audiate într-un dosar de trafic de droguri, între ele-un brancardier de la Morga Spitalului Slatina/ 150.000 lei şi peste 6.000 de euro, găsiţi în locuinţa brancardierului-traficant

Slatina: 53 de persoane audiate într-un dosar de trafic de droguri, între ele - un brancardier

Şase percheziţii domiciliare au fost făcute, marţi dimineaţă, de procurorii DIICOT Olt, împreună cu poliţiştii şi jandarmii,la Slatina, pentru destructurarea unei reţele de trafic de droguri de mare risc.

În urma percheziţiilor, 53 de persoane au fost aduse pentru audieri la sediul SCCO Olt.

Surse din rândurile anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că grupul de traficanţi a fost constituit anul trecut de un bărbat din Slatina, Marius-Ionuţ Iordache, zis ”Atomenu”, ajutat de o femeie, tot din municipiu.

Ulterior, 13 persoane s-au alăturat grupării, acestea ocupându-se de vânzarea substanţelor psihoactive.

Printre traficanţi se numără un brancardier de la Morga Spitalului Slatina, Ilie-Leonard Lale, zis ”Doc” sau ”Leo”, şi partenera acestuia, o asistentă a unităţii spitaliceşti, Cristina-Oana Dinu.

De asemenea, anchetatorii au reuşit să identifice 37 de consumatori.

150.000 lei şi peste 6.000 de euro, găsiţi în locuinţa brancardierului-traficant de la Morga Slatina

Procurorii şi poliţiştii au găsit în locuinţa brancardierului de la Morga Slatina bănuit de trafic de droguri 150.000 lei şi peste 6.000 de euro. Potrivit unor surse, asistenta suspectată în acelaşi caz a încercat să arunce drogurile pe care le avea în casă în toaletă, în timpul percheziţiilor.

Procurorii şi poliţiştii au ridicat, din locuinţa brancardierului de la Morga Slatina şi a asistentei 150.000 lei şi peste 6.000 de euro.

Potrivit informaţiilor obţinute de corespondentul MEDIAFAX, Ilie-Leonard Lale şi Cristina-Oana Dinu, două dintre persoanele suspectate de trafic de droguri la care au avut loc, marţi, percheziţii, aveau în locuinţă şi droguri.

De asemenea, asistenta ar fi încercat să scape de droguri aruncându-le la toaletă.

Conform surselor citate, membrii reţelei de trafic de droguri îşi desfăşurau activitatea în zona Colegiului Naţional Vocaţional ”Nicolae Titulescu” din Slatina şi în zona Pieţei Progresul.

Şase percheziţii domiciliare au fost efectuate, marţi dimineaţă, de procurorii DIICOT Olt, împreună cu poliţiştii şi jandarmii, la Slatina, pentru destructurarea unei reţele de trafic de droguri de mare risc, printre traficanţi numărându-se un brancardier şi o asistentă de la Spitalul Slatina.

Un număr de 53 de persoane au fost aduse pentru audieri, la sediul SCCO Olt.

Surse din rândurile anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că grupul de traficanţi a fost constituit anul trecut de un bărbat din Slatina, Marius-Ionuţ Iordache, zis ”Atomenu”, ajutat de o femeie, tot din municipiu.

Ulterior, 13 persoane s-au alăturat grupării, acestea ocupându-se de vânzarea substanţelor psihoactive.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici