GALERIE FOTO | 64 de INUNDAŢII în Bucureşti şi Ilfov. Mai multe semafoare, defecte. ANM a ridicat atenţionarea

ISU anunţă că, de luni dimineaţa, la nivelul Capitalei şi în Ilfov, au fost 81 situaţii de urgenţă generate de ploaia abundentă, în 64 de cazuri fiind vorba despre inundarea unor gospodării sau a carosabilului. Poliţia Rutieră anunţă că acumulări de apă s-au înregistrat şi la Pasajul Grant.

1105 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO | 64 de INUNDAŢII în Bucureşti şi Ilfov. Mai multe semafoare, defecte. ANM a ridicat atenţionarea

64 de inundaţi în Bucureşti şi Ilfov. Mai multe semafoare, defecte. ANM a ridicat atenţionarea (Imagine: Marian Ilie/ Mediafax Foto)

"Preponderent solicitările primite au fost pentru extragerea apei acumulate în locuinţe sau pe carosabil, echipajele de pompieri acţionând în 64 de cazuri. Totodată, au fost înregistrate şi 17 intervenţii pentru degajarea copacilor căzuţi pe carosabil sau autoturisme, transmite ISU Bucureşti-Ilfov", transmite ISU Bucureşti Ilfov.

Poliţia Rutieră anunţă acumulări de apă şi pe Calea Griviţei, la Pasajul Grant.

Din cauza vremii, mai multe semafoare sunt defecte la următoarele intersecţii: Panduri cu 13 Septembrie, Soseaua Colentina si N. Canea, str. Viilor cu C. Istrati, Şoseaua Oltenitei cu strada Iriceanu, Pod Timpuri Noi, Calea Rahovei cu str. Petre Ispirescu şi bd. Regina Maria cu bd Unirii. La intersecţia Şoseaua Mihai Bravu cu Calea Văcăreşti sunt cablaje inundate, Şoseaua Colentina cu Fundeni şi Colentina cu strada Mr. Bacila şi la str. Braşov cu str. Crinul de Pădure s-a produs scurt în cablu, în zona Apărătorii Patriei este o avarie ENEL.

Probleme cu semafoarele sunt şi la intersecţiile bd D. Golescu cu strada Mircea Vulcănescu, Str. Floreasca cu strada Glinka şi Piaţa Rahova.

ANM a ridicat atenţionarea cod portocaliu care, potrivit meteorologilor, era valabilă până la ora 10.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici