Accident grav în Suceava: O tânără a murit, iar prietenul ei e în stare gravă după ce maşina lor a lovit un autocar şi un TIR

O tânără de 18 ani a murit, marţi seara, într-un accident petrecut pe DN 2, între localităţile Siret şi Bălcăuţi, judeţul Suceava, după ce prietenul ei, un tânăr de 19 ani, a lovit din spate un autocar, apoi a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit un TIR.

3757 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Suceava: O tânără a murit, iar prietenul ei e în stare gravă după ce maşina lor a lovit un autocar şi un TIR

Accident grav în Suceava: O tânără a murit, iar prietenul ei e în stare gravă după ce maşina lor a lovit un autocar şi un TIR

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a spus că accidentul a avut loc în localitatea Ratos, iar la faţa locului echipajele de descarcerare au găsit în maşină o fată şi un băiat inconştienţi.

“Cei doi ocupanţi ai autoturismului au fost extraşi, inconştienţi. (...) Din nefericire, după manevrele de resuscitare, s-a declarat decesul pentru tânără, iar tânărul a fost transportat la spital. În accident a fost implicat şi un autocar”, a spus Găleată.

Poliţiştii au stabilit că şoferul autoturismului nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers şi a intrat în coliziune din spate cu un autocar care circula în faţa sa. În urma impactului cu autocarul, autoturismul a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal un TIR care circula regulamentar din sens opus.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră la kilometrul 473, între localităţile Siret şi Bălcăuţi, se desfăşoară alternativ, pe un sens de mers.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici