Un şofer şi-a stropit maşina cu benzină, s-a blocat înăuntru şi şi-a dat FOC. Totul s-a întâmplat într-o benzinărie din Cluj | UPDATE

O persoană a murit, marţi, într-o maşină care a luat foc într-o benzinărie din Cluj-Napoca, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului cu două autospeciale şi un echipaj SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

13116 afișări
Imaginea articolului Un şofer şi-a stropit maşina cu benzină, s-a blocat înăuntru şi şi-a dat FOC. Totul s-a întâmplat într-o benzinărie din Cluj | UPDATE

INCENDIU la o benzinărie din Cluj: O persoană a murit după ce maşina în care se afla a luat foc

UPDATE 16.30 Incendiul din benzinărie, provocat de şoferul care a stropit maşina cu benzină şi i-a dat foc

Incendiul care a izbucnit, marţi, la o maşină aflată într-o benzinărie din Cluj-Napoca ar fi fost provocat chiar de şofer, care şi-ar fi pus benzină într-o canistră, a stropit maşina în interior, apoi a urcat şi şi-a dat foc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că nu a fost stabilită identitatea bărbatului decedat.

„Un bărbat a decedat în propria maşină după ce aceasta a luat foc. Conform primelor verificări, decesul ar fi survenit în urma unei autoincendieri a autoturismului. Se efectuează cercetarea la faţa locului, cu criminalişti, poliţişti de la Investigaţii Criminale. Deocamdată nu a fost stabilită identitatea bărbatului”, a spus Jucan.

Surse judiciare au declarat la rândul lor corespondentului MEDIAFAX că, în urma vizionării camerelor de supraveghere ale benzinărieri, anchetatorii au tras concluzia că ar fi fost vorba de o sinucidere.

„Bărbatul şi-ar fi pus combustibil într-o canistră, ar fi stropit interiorul, după care s-a urcat pe bancheta din spate a maşinii şi şi-a dat foc. Pe camere se vede cum izbucnesc flăcările”, au precizat sursele citate.

Incendiul a izbucnit la o maşină aflată în benzinărie pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca, iar după ce pompierii au stins focul, în interior a fost găsită o persoană carbonizată.


ŞTIREA INIŢIALĂ

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că flăcările au fost stinse în urma intervenţiei pompierilor.

„Marţi a izbucnit un incendiu la un autoturism într-o pompă de carburanţi de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, ISU Cluj intervenind cu două autospeciale şi un echipaj SMURD. Flăcările au fost stinse în urma intervenţiei pompierilor, însă o persoană a fost surprinsă în interiorul autoturismului şi a decedat”, au spus sursele citate.

Pompierii clujeni cercetează cauzele care au dus la izbucnirea incendiului la autoturism.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici