Accident în Capitalã, o maşină a luat foc după ce a intrat în coliziune cu un alt autoturism

Un autoturism a luat foc, luni dimineaţa, în Capitală, după ce a fost implicat într-un accident, intrând în coliziune cu o altă maşină, anunţă Brigada Rutieră.

3019 afișări
Imaginea articolului Accident în Capitalã, o maşină a luat foc după ce a intrat în coliziune cu un alt autoturism

Accident în Capitalã, o maşină a luat foc după ce a intrat în coliziune cu un alt autoturism (Imagine: Alexandru Dobre/ Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc la interesecţia străzii Liviu Rebreanu cu bulevardul 1 Decembrie 1918 din sectorul 3 al Capitalei. Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere, două autoturisme s-au lovit iar la puţin timp de la impact una dintre maşini a luat foc.

„Un autoturism care venea pe bulevardul Liviu Rebreanu, ajuns la intersecţia cu bulevardul 1 Decembrie 1918, la efectuarea virajului la stânga pe bulevardul 1 Decembrie, nu a acordat prioritate autoturismului care circula regulamentar. În urma accidentului, autoturismul care nu a acordat prioritate a luat foc. Incendiul a fost stins imediat. “, a declarat comisarul-şef Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere pentru MEDIAFAX.

Oficialul Brigăzii Rutiere susţine că în cele două autoturisme se aflau doar şoferii, care nu au necesitat îngrijiri medicale. Circulaţia în zonă nu a fost blocată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici