Video Accident în centrul Capitalei, pe Splaiul Independenţei. O maşină a căzut în Dâmboviţa | VIDEO

Echipajele ISU au intervint, miercuri seară, pe Splaiul Independenţei din Capitală, după ce o maşină a căzut în râul Dâmboviţa. La faţa locului au fost găsite două persoane conştiente, ele reuşind să iasă singure la mal. O femeie a fost transportată la spital cu hipotermie.

7440 afișări

O maşină a căzut, miercuri seară, în râul Dâmboviţa, pe Splaiul Independenţei (zona Facultatea de Sport) din Capitală, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului, au fost găsite două persoane care au reuşit să iasă singure la mal, ele fiind conştiente. O femeie în vârstă de 28 de ani, cu hipotermie, a fost transportată la Spitalul Universitar, mai arată sursa citată.

Acţionează, la faţa locului, scafandri, două echipaje SMURD şi o autospecială de stingere.

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere, accidentul s-a produs în jurul orei 20:50, iar maşina era condusă de un şofer în vârstă de 37 de ani.

„Se deplasa pe Splaiul Independenţei dinspre Pod Eroilor către Pod Grozăveşti. Când a ajuns la Pod Cotroceni a efectuat virajul stânga către Şoseaua Cotroceni, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a plonjat în râul Dâmboviţa”, informează Brigada Rutieră.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero. În prezent, poliţiştii efectează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici