Video Accident în centrul Capitalei. Un autobuz al liniei 104, implicat. Două persoane au fost rănite

Un accident rutier a avut loc, luni, pe Bulevardul Unirii din Capitală, fiind implicate două maşini şi un autobuz al liniei 104. În urma impactului, un pasager şi şoferul uneia dintre maşinile implicate au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Floreasca.

1016 afișări

"Acest domn mi-a tăiat faţa, nu l-am mai putut evita şi l-am acroşat pe partea dreaptă. Domnul a ricoşat în Loganul roşu. Mi-a tăiat faţa. Sunt două persoane rănite, una are o leziune deschisă la tibie, cealaltă e rănită uşor. Maşina era plină", a declarat pentru MEDIAFAX şoferul RATB Florian Chera.

Informaţiile funizate de şoferul RATB au fost confirmate şi de Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei, care din cercetarea la faţa locului a stabilit că soferul unui autoturism Dacia Logan nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, lovind un autobuz. Din impact, maşina a intrat într-un alt Logan.

 

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Unirii, pe sensul dinspre Bulevardul Mircea Vodă către Bulevardul Lucian Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici