Video Acţiune în Delta Dunării şi pe mare pentru prevenirea braconajului. 17 tone de rapane, confiscate

Aproape 17 tone de rapane, peste 200 de kilograme de peşte, setci în lungime totală de peste un kilometru şi trei nave de perscuit comercial maritim au fost confiscate de poliţişti, în urma unei acţiuni de prevenire a braconajului desfăşurate în ultimele 2 zile, în Delta Dunării şi pe Marea Neagră.

437 afișări

12 persoane au dosare penale pentru infracţiuni privind pescuitul şi acvacultura. La acţiune au participat reprezentanţi ai Asociaţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

"Într-unul dintre cazuri, poliţiştii Serviciului de Poliţie ,,Delta Dunării”au depistat patru persoane, din Constanţa, în timp ce se aflau la bordul unei nave de pescuit comercial şi desfăşurau activitate de pescuit comercial pe teritoriul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, fără a fi autorizaţi în acest sens.În momentul constatării, la bordul navei de pescuit comercial a fost descoperită cantitatea de 4.750 kg. de rapane ce au fost ridicate în vederea confiscării şi predate spre valorificare. Nava şi unealta de pescuit au fost indisponibilizate, asupra acestora urmând a se dispune măsuri legale, iar în cauză a fost întocmit dosar penal", transmite Poliţia Română.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici