Video Actorii stau în casă şi îţi recită poezii. Au şi un mesaj pentru tine: #staiacasa

  • Costina Cheyrouze este actriţa care a decis să îţi recite câte o poezie în fiecare seară
  • Poeziile sunt încărcate pe pagina de socializare a Costinei Cheyrouze, dar şi pe youtube
  • Actriţa Costina Cheyrouze te roagă să rămâi acasă, să te protejezi pe tine şi pe cei dragi
500 afișări

Ştiu, izolarea nu e uşor de suportat. Dar sunt oameni care fac tot posibilul să te ajute.

Dragii mei, mi-e dor de voi, mi-e dor să fiu pe scenă, mi-e dor să merg la teatru, dar cum nu e posibil acum, am decis să vă citesc în fiecare zi câte o poezie din repertoriul românesc".

Costina e actriţă la Teatrul Naţional Bucureşti. Cum nu mai poate merge să îi încânte pe spectatori, a decis să îşi facă propria scenă acasă. Recită poezii şi astfel încearcă să le facă izolarea mai plăcută celor care iubesc teatrul şi poeziile româneşti.

O, vreau să joc, cum niciodată n-am jucat! Să nu se simtă Dumnezeu în mină un rob în temniţă - încătuşat. Pământule, dă-mi aripi: săgeată vreau să fiu, să spintec nemărginirea, să nu mai văd în preajmă decât cer, deasupra cer şi cer sub mine - şi-aprins în valuri de lumin să joc".

Costina are şi un mesaj pentru noi toţi: Vă rog, staţi acasă ca să ne putem vedea cât mai curând la teatru.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici