Adevăratul şofer al ambulanţei implicate vineri într-un accident rutier a fost prins. Bărbatul consumase alcool

  • Adevăratul şofer al maşinii implicate vineri în accidentul din localitatea Bârsana, judeţul Maramureş, a fost prins.
  • Acesta era beat.
1139 afișări
Imaginea articolului Adevăratul şofer al ambulanţei implicate vineri într-un accident rutier a fost prins. Bărbatul consumase alcool

În urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani din Bârsana s-ar fi aflat la volanul autoturismului implicat în accidentul rutier produs vineri în Bârsana, transmite Poliţia Maramureş.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vineri, o ambulanţă aflată în misiune a fost implicată într-un accident pe o şosea din Maramureş. Autospeciala s-a lovit de o maşină şi a ajuns într-un şanţ. Şoferul celeilalte maşini a fugit de locul accidentului.

Ambulanţa, care se deplasa din direcţia Onceşti spre Strâmtura, în timp ce se afla în depăşirea unei coloane de autoturisme şi având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a izbit o maşină care intenţiona să vireze la stânga.

Ambele maşini au fost proiectate în şanţul de pe marginea şoselei.

Şoferul autoturismului a părăsit locul accidentului, iar după scurt timp acolo a ajuns o femeie de 32 de ani din Bârsana, care a declarat că ea s-ar fi aflat la volan.

În urma impactului a rezultat rănirea unei femei de 34 de ani din Leordina, aflată în autospecială. Victima a fost transportată la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici