Video Adolescent, căutat de pompieri după ce s-a înecat în Olt | FOTO, VIDEO

Adolescentul în vârstă de 17 ani, din comuna Izbiceni, judeţul Olt, dispărut în apele râului Olt a fost găsit, marţi seara, de scafandri, şi adus la mal, unde medicii au declarat decesul.

279 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, după aproape două ore de căutări, trupul adolescentului de 17 ani a fost găsit.

„Trupul neînsufleţit al adolescentului a fost găsit şi adus la mal. Echipajul Serviciului de Ambulanţă al judeţului Olt a constatat decesul”, a spus Băsăşteanu

Marţi după-amiaza, echipaje de pompieri din Olt şi scafandrii de la ISU Mehedinţi au fost solicitaţi pentru a găsi un adolescent care a intrat la scăldat în Olt, în zona comunei Izbiceni şi nu a mai ieşit la mal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici