Adriean Videanu, audiat la DIICOT în dosarul privatizărilor

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu s-a prezentat, vineri, la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), pentru a fi audiat în dosarul privatizărilor strategice, caz în care a dat o declaraţie de martor, joi, şi liberalul Bogdan Olteanu.

13 afișări
Imaginea articolului Adriean Videanu, audiat la DIICOT în dosarul privatizărilor

Adriean Videanu, audiat la DIICOT în dosarul privatizărilor (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unor surse judiciare, fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu, a fost chemat pentru audieri deoarece apare în anumite discuţii între cei cercetaţi în legătură cu privatizările unor societăţi energetice.

În acelaşi dosar a fost audiat, joi, preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, care a dat declaraţii, în calitate de martor despre rolul lui în privatizările unor societăţi energetice româneşti din perioada în care era ministru pentru Relaţia cu Parlamentul.

Şi fostul ministru de Interne Vasile Blaga a fost audiat, în 15 septembrie, la Parchetul instanţei supreme, în calitate de martor în legătură cu o hotărâre de Guvern prin care s-a decis vânzarea a 8% din acţiunile Petrom către salariaţi.

Potrivit unor surse judiciare, mai mulţi foşti membri ai Guvernului au fost chemaţi la Parchetul instanţei supreme pentru a fi audiaţi în legătură cu vânzarea acţiunilor Petrom către salariaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici