Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană din 2015 pentru Suceava şi Botoşani, blocate

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană care trebuiau livrate beneficiarilor din Suceava şi Botoşani încă de anul trecut nu vor fi momentan distribuite din cauză că licitaţia pentru lotul respectiv a fost contestată, transmite corespondentul MEDIAFAX..

531 afișări
Imaginea articolului Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană din 2015 pentru Suceava şi Botoşani, blocate

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană din 2015 pentru Suceava şi Botoşani, blocate (Imagine: Ciprian Sterian/ Mediafax Foto)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că a fost informat de reprezentanţii Ministerului Fondurilor Europene că lotul 11 pentru judeţele Suceava şi Botoşani din licitaţia organizată pentru desemnarea firmelor ce vor livra alimentele ce urmează să fie distribuite beneficiarilor Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) 2015 a fost contestat.

Edilul a precizat că aşteaptă clarificarea situaţiei. Ion Lungu a declarat că speră ca, până la Paşti, beneficiarii să primească alimentele ce trebuiau livrate încă de anul trecut.

Ministerul Fondurilor Europene a lansat procedura de selecţie a furnizorilor Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2015 în august anul trecut.

Beneficiarii programului urmează să primească câte două cutii cu câte trei kilograme de făină albă de grâu, trei kilograme de mălai, 800 grame de paste făinoase, trei litri de ulei, două kilograme de zahăr, o conservă de carne de vită de 300 grame, două kilograme de orez, un kilogram de pastă de tomate şi un kilogram de fasole boabe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici