Video ALERTĂ | INCENDIU puternic în Bucureşti. Arde o clădire a Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement. Intervin 15 autospeciale ISU

Mai multe echipaje de pompieri intervin, la ora transmiterii ştirii, pentru a stinge flăcările care au cuprins o clădire a Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement din Capitală, de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, nefiind persoane rănite, informează ISU.

3023 afișări

15 autospeciale de stingere încearcă, la ora transmiterii ştirii, să stingă flăcările care au cuprins o clădire de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti.

Clădirea aparţine Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement din Capitală şi, potrivit ISU Bucureşti-Ploieşti, nu sunt persoane rănite.

Potrivit sursei citate, incendiul a afectat un corp de clădire administrativ şi debarcaderul unde se aflau două bărci şi hidrobiciclete. Incendiul este sub control, în prezent, şi a pornit de la mansarda din lemn pe 150 metri pătraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici