Video ALERTĂ pe Aeroportul Sibiu: Peste 400 de persoane au fost evacuate din cauza unui miros înţepător/ ISU Sibiu a identificat sursa posibilă | FOTO, VIDEO

Reprezentanţii ISU Sibiu au transmis că, cel mai probabil, sursa mirosului înţepător din cauza căruia au fost evacuate, joi, peste 400 de persoane din Aeroport ar putea fi un spray lacrimogen, găsit de echipele de intervenţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2060 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, mirosul înţepător din cauza căruia a fost evacuat Aeroportul ar putea fi de la un spray lacrimogen.

„ISU Sibiu a fost solicitat să intervină la Aeroportul Sibiu pentru identificarea unei substanţe necunoscute, emanate în aeroport. Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat echipaje de pompieri cu autospeciale de intervenţie şi ambulanţe SMURD. Echipa CBRN a ISU Sibiu a acţionat imediat pentru prelevarea probelor de aer, în vederea identificării substanţei. A fost găsit un spray cu substanţă care provoca iritaţii, presiune la nivelul căilor respiratorii şi a ochilor”, a spus Nistor,

Reprezentantul ISU Sibiu a precizat că nicio persoană nu are nevoie de îngrijiri medicale, iar după identificarea clară a substanţei, activitatea va fi reluată în Aeroport.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Sibiu, peste 400 de persoane au fost evacuate, după apariţia unui miros înţepător.

„Din cauza unui miros înţepător s-a luat decizia evacuării terminalului de pasageri al aeroportului pentru a se evita orice neplăceri. La faţa locului se află un echipaj specializat ISU în vederea identificării cauzei”, au transmis reprezentanţii Aeroportului Internaţional Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici