Video Anul acesta, poţi uita de cozile interminabile din magazine. Masa de Paşte îţi bate la uşă, la propriu

  • Mai multe restaurante pregătesc meniuri şi coşuri speciale pentru Paşte
  • Mâncarea îţi este livrată direct la uşă, după ce faci comanda
  • Poţi să cumperi carne de miel gata condimentată pe care să o găteşti acasă
  • Tipul de vin este decis de un specialist pentru meniul ales de tine
150 afișări

Dacă nu mai ai chef să te înghesui prin magazine pentru cumpărăturile de Paşte, poţi să comanzi un meniu complet. Un manager de restaurant s-a gândit să facă, anul acesta, pachete care conţin o carne pe care tu o alegi, gata condimentată, pe care să o găteşti acasă cu familia. 

Andrei Popa, proprietar de restaurant: „Pachetul de Paşte are un preţ de 740 de lei şi conţine friptură de miel, vită sau pui, la alegere, dar nu vin gătite, vin condimentate, sărate, numai bune de a fi puse în cuptor.

Pachetul vine şi cu un bonus. O reţetă scrisă de un chef special pentru tine. 

„Ideea este să oferim şi experienţă de a găti acasă, este uşor să pregătim noi totul şi să le livrăm clienţilor mâncarea gata pregătită doar că am luat în considerare această perioadă de şedere în casă, de izolare, şi atunci am zis că a găti este o activitate. Din pachet mai avem şi drobul gătit de noi, pasca, legume de la fermieri locali şi două sticle de vin.”

Sticlele de vin le primeşti în funcţie de carnea pe care tu o alegi. În combinaţia asta vânzările au întrecut orice aştepare. 

Am vândut peste 100 de pachete, feedback ul de la clienţi este unul bun, avem mulţi clienţi care au cumpărat chiar de două sau mai multe ori.”

Comenzile pentru pachetul de Paşte se pot face pănă mâine, iar livrările se fac până pe 18 aprilie.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici