Aparat radar, DN2: 24 de şoferi au rămas fără permis în doar 4 ore; şofer prins cu 183km/h în localitate - VIDEO

Joi, în doar 4 ore, poliţiştii au depistat 24 de şoferi cărora le-au reţinut permisele de conducere pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, unul dintre aceştia fiind prins de radar cu o viteză de 183km/h în localitate, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române.

4375 afișări
Imaginea articolului Aparat radar, DN2: 24 de şoferi au rămas fără permis în doar 4 ore; şofer prins cu 183km/h în localitate - VIDEO

Aparat radar, DN2: 24 de şoferi au rămas fără permis în doar 4 ore; şofer prins cu 183km/h în localitate

"La data de 24 noiembrie a.c., poliţiştii au acţionat pe D.N.2, cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, pentru siguranţa traficului rutier. În doar 4 ore, poliţiştii au depistat 24 de conducători auto care nu au respectat legislaţia în vigoare şi cărora le-au reţinut permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule, pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h", potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române, remis MEDIAFAX.

Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Bucureşti, care conducea pe D.N. 2, în localitatea Poşta Câlnău, judeţul Buzău, cu viteza de 183 km/h, în localitate.Şoferul a fost amendat cu 1.125 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile. Un alt bărbat, de 39 de ani, din Râmnicu Sărat, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2, în localitatea Poşta Câlnău din judeţul Buzău, cu viteza de 110 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.125 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Patru persoane au murit, marţi, şi alte trei au fost rănite în urma unui accident dintre un microbuz şi un camion de marfă, pe DN2 Focşani – Adjud, în dreptul localităţii Rugineşti.

Sâmbătă, trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 15 au fost rănite şi evaluate de medici, în urma unui accident rutier care a avut loc, tot pe DN2, în zona localităţii Şindriliţa, între un autoturism şi un microbuz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici