Aproape 60 de oameni, evacuaţi dintr-un bloc din Lugoj, în urma unui incendiu într-o garsonieră

Cincizeci şi şapte de persoane, între care 12 copii, au fost evacuate, marţi dimineaţa, dintr-un bloc din Lugoj, judeţul Timiş, în urma izbucnirii unui incendiu într-o garsonieră. Nu s-au înregistrat victime.

76 afișări
Imaginea articolului Aproape 60 de oameni, evacuaţi dintr-un bloc din Lugoj, în urma unui incendiu într-o garsonieră

Aproape 60 de oameni, evacuaţi dintr-un bloc din Lugoj, în urma unui incendiu într-o garsonieră

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, incendiul a izbucnit, marţi dimineaţa, într-o garsonieră dintr-un bloc din oraşul Lugoj, în urma unui scurtcircuit la un tablou electric.

Pentru că a fost degajată o cantitate foarte mare de fum, pompierii ajunşi la locul intervenţiei au luat decizia de a evacua toţi locatarii din bloc.

„S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi cinci subofiţeri. Au fost evacuaţi 45 de adulţi şi 12 copii, pentru că era foarte mult fum în bloc. Din fericire, nu au fost victime. Garsoniera se afla la un etaj superior, iar incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit la un tablou electric”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

În urma incendiului au ars uşa garsonierei, un frigider şi un boiler.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici