Arcul de Triumf va fi deschis pentru public duminică. Intrarea este liberă

Monumentul Arcul de Triumf va fi deschis pentru vizitare duminică, între orele 9:00 şi 16:00, cu prilejul evenimentelor dedicate Centenarului, anunţă Primăria Capitalei, care subliniază că vizitatorii vor vedea o colecţie de imagini din perioada 1877-1922. Intrarea este liberă.

1050 afișări
Imaginea articolului Arcul de Triumf va fi deschis pentru public duminică. Intrarea este liberă

Arcul de Triumf va fi deschis pentru public duminică. Intrarea este liberă

În cadrul manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri, Primăria Capitalei, prin Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, va deschide pentru vizitare monumentul Arcul de Triumf - duminică, 2 decembrie, între orele 9:00 – 16:00. Intrarea este liberă

„Arcul de Triumf, monument istoric consolidat, restaurat şi conservat de către Municipalitate prin cofinanţare europeană, se află în plin proces de amenajare interioară pentru a-şi consolida poziţia de obiectiv turistic de prim rang al Bucureştiului. Vizitatorii vor avea oportunitatea de a vedea o impresionantă colecţie de imagini din perioada 1877-1922, ce ilustrează prin intermediul unor instantanee de front eroismul Armatei Române sub măreaţa conducere a Regilor Întregirii”, informează Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, accesul se va face pe axa nord-sud, Bd. Kiseleff dinspre Casa Presei Libere, sub îndrumarea Poliţiei Rutiere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici