Asociaţia Colectiv: Numărul victimelor după tragedia din Colectiv creşte

Asociatia Colectiv anunţă că unul dintre supravieţuitorii incendiului din club a murit, nefiind explicate circumstanţele decesului. Până acum numărul morţilor în urma tragediei din Colectiv ajunsese la 64. Alte 163 de persoane au fost rănite.

22534 afișări
Imaginea articolului Asociaţia Colectiv: Numărul victimelor după tragedia din Colectiv creşte

Asociaţia Colectiv anunţă încă un deces: Numărul victimelor după tragedia din Colectiv creşte la 64 de morţi

"65!Numărul victimelor după tragedia din Colectiv creşte. Dumnezeu să te odihnească, Răzvan!", este mesajul postat pe pagina Asociaţiei Colectiv.

În mesajul postat nu sunt explicate circumstanţele în care a survenit decesul, nici dacă este vorba despre una dintre persoanele rănite, aflate sub tratament.

Tânărul este unul dintre cei care se aflau în clubul Colectiv pe 30 octombrie 2015.

Alte 163 de persoane au fost rănite. Anchetele demarate ulterior sunt în faza de judecată pe fond.

Înainte de anunţul decesului lui Răzvan, Asociaţia Colectiv a decis organizarea evenimentului Noapte albă la Colectiv, care va avea loc duminică spre luni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici