ATACUL DE LA COAFORUL PERLA: Vlădan, înainte de a scoate arma şi de a trage: "Lasă că vă arăt eu vouă!"

Gheorghe Vlădan, autorul atacului armat de la salonul de cosmetică din zona Perla din Bucureşti, ar fi ameninţat, înainte de a împuşca mortal două persoane, între care şi pe soţia sa, şi de a răni alte şase persoane, strigând "Lasă că vă arăt eu vouă!", aşa cum reiese din decizia de arestare.

614 afișări
Imaginea articolului ATACUL DE LA COAFORUL PERLA: Vlădan, înainte de a scoate arma şi de a trage: "Lasă că vă arăt eu vouă!"

ATACUL DE LA COAFORUL PERLA: Vlădan, înainte de a scoate arma şi de a trage: "Lasă că vă arăt eu vouă!" (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Judecătorii Tribunalului Bucureşti care au decis arestarea lui Gheorghe Vlădan afirmă, în motivarea obţinută, joi, de agenţia MEDIAFAX, că "inculpatul" a intrat în salonul de cosmetică luni după-amiază, în jurul orei 17.30.

"În imediata apropiere a casieriei, victima B. M. (Mariana Bendre, casiera unităţii, n.r.) a încercat să îl oprească, cerându-i, pe un ton împăciuitor, să nu mai deranjeze", susţin judecătorii.

Sesizând prezenţa bărbatului, soţia acestuia, Florina Vlădan, s-a apropiat şi l-a rugat, la rândul ei, să nu mai facă scandal în prezenţa clienţilor, mai scriu judecătorii

"Imediat, inculpatul s-a îndepărtat, afirmând ceva de genul «Lasă că vă arăt eu vouă!», a dus mâna la spate şi a scos de sub geacă un pistol, cu care a început să tragă în toate direcţiile", afirmă instanţa în decizia de a-l aresta preventiv pe Vlădan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici