Video Avarie la o magistrală de apă în Capitală. Poliţiştii au deviat traficul/ Când vor fi remediate problemele VIDEO

O avarie s-a produs la o magistrală de apă în zona Bulevardul Ferdinand / strada Avrig din Sectorul 2 al Capitalei, poliţiştii rutieri deviind traficul din zonă. Apanova estimează finalizarea întregii operaţiuni de intervenţie pentru remedierea avariei în jurul orelor 20:00.

1042 afișări

UPDATE: Apanova: remedierea avariei de pe bvd. Ferdinand va fi finalizată în jurul orelor 20.00

Apanova estimează finalizarea întregii operaţiuni de intervenţie pentru remedierea avariei la reţeaua de distribuţie a apei potabile de pe bulevardul Ferdinand nr 118, sector 2, în jurul orelor 20:00, informează compania.

Echipele au intervenit în regim de urgenţă in jurul orelor 11:50, fiind luate toate masurile pentru închiderea tronsonului afectat. Locuitorii din zonă nu sunt afectaţi de lucrările aflate în desfăşurare, alimentarea cu apă potabilă şi preluarea apelor menajere menţinându-se permanent.

Echipele operaţionale lucrează pentru rezolvarea rapidă a lucrării, iar refacerea carosabilului se va face imediat după remedierea avariei. Este posibil sa apară o uşoara creştere a tulburimii apei la branşamentele locuitorilor din arealul delimitat de străzile sos. Pantelimon, str. Chiristigiilor si sos. Mihai Bravu, precizează compania.


 

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă, sâmbătă, că o avarie s-a produs la o magistrală de apă în zona Bd. Ferdinand/str. Avrig din Sectorul 2 al Capitalei.

Poliţiştii au deviat traficul pe bulevardul Ferdinand, ambele sensuri, între Şoseaua Mihai Bravu şi Strada Avrig.

Taguri:
avarie,
bucureşti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici