AVEREA Gabrielei Firea. Ce salariu câştigă lunar de la Primăria Capitalei

Primarul general Gabriela Firea a avut anul trecut un salariu de 119.000 de lei, adică aproximativ 10.000 de lei pe lună, potrivit declaraţiei de avere pe care Firea a publicat-o recent. De asemenea, edilul deţine bijuterii şi tablouri în valoare de 240.000 de euro.

10489 afișări
Imaginea articolului AVEREA Gabrielei Firea. Ce salariu câştigă lunar de la Primăria Capitalei

AVEREA Gabrielei Firea. Ce salariu câştigă lunar de la Primăria Capitalei.

În comparaţie cu 2016, când Gabriela Firea a deţinut funcţia de primar începând cu a doua jumătate a anului şi a câştigat peste 39.000 de lei, în 2017, edilul general a câştigat 119.000 de lei în calitate de primar al Bucureştiului, adică aproximativ 10.000 de lei net pe lună.

Potrivit declaraţiei de avere pe care edilul a publicat-o recent pe site-ul instituţiei pe care o conduce, Gabriele Firea deţine bijuterii din aur, metale preţioase şi tablouri care însumează 240.000 de euro.

La capitolul terenuri, Gabriela Firea deţine şase astfel de bunuri, dintre care trei intravilane, unul extravilan şi două forestiere, la care primarul deţine o cotă parte. În ceea ce priveşte autoturismele, Gabriela Firea declară că deţine o singură maşină, marca Mercedes, cumpărată în anul 2010.

De asemenea, în aceeaşi declaraţie a primarului general apare şi venitul soţului ei, primarul comunei Voluntari, care anul trecut a încasat din această funcţie un venit de peste 81.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici