Avertizare de călătorie privind greva generală din Italia: Transportul şi administraţia de stat, afectate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) atenţionează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia că, în cursul zilei de vineri, mai multe organizaţii sindicale vor organiza o grevă naţională generală, transportul public şi administraţia de stat fiind afectate.

1993 afișări
Imaginea articolului Avertizare de călătorie privind greva generală din Italia: Transportul şi administraţia de stat, afectate

Avertizare de călătorie privind greva generală din Italia: Transportul şi administraţia de stat, afectate

Transportul public şi administraţia de stat vor fi afectate, fiind anunţate perturbări semnificative la nivelul transportului aerian, feroviar, maritim şi al transportului în comun din Italia, se arată într-un comunicat de presă MAE, remis vineri MEDIAFAX.

De asemenea, sindicatul USB a anunţat manifestaţii în peste 40 de oraşe din ţară.

Ministerul Afacerilor Externe informează că greva va dura 24 de ore, sindicatele protestând faţă de măsurile economice şi sociale ale guvernului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici