BACALAUREAT 2016. BAREM si SUBIECTE pentru proba de FIZICA - FOTO

Ultima probă din cadrul examenului de Bacalaureat 2016, cea la alegere, are loc vineri, urmând ca rezultatele parţiale să fie afişate la data de 12 iulie, potrivit calendarului de examen publicat de Ministerul Educaţiei.

6918 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT 2016. BAREM si SUBIECTE pentru proba de FIZICA - FOTO

BACALAUREAT 2016. Barem şi subiecte pentru proba la alegere: Fizică (Imagine: Lazlo Mihai/ Mediafax Foto)

Absolvenţii de clasa a XII-a susţin vineri ultima probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat 2016, sesiunea iunie-iulie, proba la alegere la una din zece materii : georgrafie,biologie, fizică, chimie, informatică, sociologie, filosofie, psihologie, logică şi economie.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Când se publică pe EDU.RO notele la examenul de Bacalaureat

Subiectele vor fi publicate în timp real pe mediafax.ro, iar în jurul orei 15.00, subiectele şi baremele de corectare vor fi publicate pe site-ul subiecte.edu.ro.

Mediafax va organiza o emisiune live în care profesori de la cele mai prestigioase licee vor rezolva în direct subiectele primite de elevi. Imediat ce baremul va fi disponibil, Mediafax îl va publica integral, pentru ca elevii să afle dacă au rezolvat corect subiectele.

Peste 137.000 de candidaţi susţin, în săptămâna 4-8 iulie, probele scrise din cadrul examenului de Bacalaureat 2016, potrivit datelor comunicate de Ministerul Educaţiei. În total, 137.344 de absolvenţi de clasa a XII-a din promoţia curentă, dar şi din promoţiile anterioare, s-au înscris la probele scrise de la Bacalaureat, care se vor susţine în 473 de centre de examen. De asemenea, potrivit datelor Ministerului Educaţiei, lucrările vor fi corectate în 87 de centre de evaluare.

 

BACALAUREAT 2016. CALENDAR SESIUNEA IUNIE-IULIE

- 13 - 15 iunie: Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana
- 15 - 17 iunie: Evaluarea competentelor lingvistice la limba materna
- 21 - 24 iunie: Evaluarea competentelor digitale
- 27 iunie - 1 iulie: Evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala
- 4 iulie : Limba si literatura romana (proba E)a)
- 5 iulie: Limba si literatura materna (proba E)b)
- 6 iulie: Proba obligatorie a profilului (proba E)c)
- 8 iulie: Proba la alegere a profilului si specializarii (proba E)d).
- 12 iulie: Afisarea rezultatelor (pana in ora 16,00) si depunerea contestatiilor (intre orele 16,00 - 20,00)
- 13 - 15 iulie: Solutionarea contestatiilor
- 16 iulie: Afisarea rezultatelor finale

BAREM si SUBIECTE BAC 2016. BIOLOGIE, proba la alegere din ultima zi a examenului

Subiecte BACALAUREAT 2016. Probele de Biologie, Geografie, Chimie, Fizica, Economie, Filosofie, Informatica, Logica şi argumentare, Sociologie şi Psihologie

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici