Bacău: Un bărbat a murit după ce a fost luat de o viitură când trecea o punte

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din localitatea băcăuană Livezi a murit, joi seara, după ce a fost luat de o viitură, în timp ce trecea o punte spre locuinţa sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1461 afișări
Imaginea articolului Bacău: Un bărbat a murit după ce a fost luat de o viitură când trecea o punte

Bacău: Un bărbat a murit după ce a fost luat de o viitură când trecea o punte (Imagine: Balazs/ Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Constantin Grecu, a declarat, pentru corspondentul MEDIAFAX, că bărbatul în vârstă de 41 de ani din localitatea băcăuană Livezi încerca să treacă o punte aflată în apropierea locuinţei sale.

Bărbatul a fost surprins de o viitură şi a murit.

Conform sursei citate, în aceeaşi comună, din cauza pericolului ca râul Tazlău să iasă din matcă, au fost evacuate persoanele din locuinţele aflate în apropierea albiei râului.

Treizeci de localităţi din judeţul Bacău sunt afectate, joi seara, de precipitaţiile abundente şi de revărsarea unor cursuri de apă, echipele ISU Bacău intervenind în numeroase locaţii şi salvând până acum 24 de persoane.

Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi şi vijelii pentru şapte judeţe din N-E ţării, care a intrat în vigoare joi la ora 16.00 şi durează până vineri la ora 18.00, între timp fiind în vigoare şi o avertizare cod galben de ploi pentru alte şapte judeţe din centrul şi estul ţării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici