Băhăian a fost dus în instanţă, procurorii cerând mandat de arestare preventivă

Omul de afaceri Sergiu Băhăian, suspectat că ar fi comandat uciderea a patru persoane, a fost dus, vineri dimineaţă, la Tribunalul Constanţa, procurorii DIICOT cerând arestarea preventivă a acestuia pentru instigare la omor, constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune.

23 afișări
Imaginea articolului Băhăian a fost dus în instanţă, procurorii cerând mandat de arestare preventivă

Băhăian a fost dus în instanţă, procurorii cerând mandat de arestare preventivă

Potrivit şefului Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanţa, procurorul Laurenţiu Bratosin, după două zile de audieri procurorul de caz a dispus, vineri, prezentarea lui Sergiu Băhăian în faţa instanţei Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Acuzaţiile care i se aduc omului de afaceri sunt instigare la omor, în cazul uciderii lui Ionel Ulezu şi Petrică Captalan, constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune cu un prejudiciu de 500.000 de euro.

Avocatul lui Sergiu Băhăian ceruse, joi, procuroriilor DIICOT Constanţa, atât pentru clientul său, cât şi pentru Valentin Şlepac, efectuarea expertizelor psihiatrice şi testarea celor doi cu detectorul de minciuni.

De asemenea, potrivit avocatului Alexandru Pantea, în cursul audierilor de joi de la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanţa, clientul său a semnat un proces-verbal prin care a declarat că nu este de acord să fie confruntat cu Valentin Şlepac, fiind epuizat fizic şi psihic.

Sergiu Băhăian este în prezent arestat preventiv, alături de alte trei persoane - Edward Mărculescu, Mihai Dăscălete şi Gheorghe Teleagă - pentru înşelăciune şi constituire a unui grup infracţional organizat, într-un caz instrumentat de anchetatorii din Slobozia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici