Bărbat arestat după ce a mâncat şi a băut la restaurant fără să plătească. Care era suma datorată?

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce ar fi comandat flori de 5.000 de lei, dar a şi mâncat şi băut într-un restaurant din Sectorul 1 al Capitalei fără să plătească. Acesta este acuzat de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

648 afișări
Imaginea articolului Bărbat arestat după ce a mâncat şi a băut la restaurant fără să plătească. Care era suma datorată?

Sursa Foto - Flickr

Potrivit Poliţiei Capitalei, în 10 octombrie, poliţiştii au fost sesizaţi de managerul unui restaurant din Sectorul 1 cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, două persoane, un bărbat şi o femeie, au mâncat şi băut, după care au plecat fără să achite nota de plată, în valoare de 1.300 de lei.

În urma cercetărilor făcute de poliţişti s-a stabilit că bărbatul, la data comiterii faptei, se afla sub măsura controlului judiciar.

În urma extinderii cercetărilor a reieşit că în 20 septembrie, în timp ce bărbatul se afla la intersecţia unor străzi din Sectorul 1, în urma unor neînţelegeri în trafic cu o persoană, ar fi agresat-o fizic, în timp ce avea asupra lui un obiect tăietor-înţepător.

De asemenea, în 8 octombrie, bărbatul s-ar fi prezentat la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, unde a comandat un buchet de flori, în valoare de 5.000 de lei, iar la plecare nu ar fi achitat contravaloarea acestuia.

Miercuri, bărbatul a fost dus la audieri. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv.

Cercetările sunt continuate de Secţia 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici