Video Bărbat reţinut în Capitală pentru tentativă de viol. Tânăra a reuşit să fugă după ce a fost abordată pe o stradă din Bucureşti

Poliţiştii Capitalei au reţinut, vineri, un bărbat în vârstă de 28 de ani bănuit că ar fi încercat să violeze o tânără în vârstă de 17 ani pe o stradă din Sectorul 5 din Bucureşti. Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorilor.

2859 afișări

„La data de 28 februarie, în jurul 20:30, poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie au fost sesizaţi de o tânără în vârstă de 17 anu cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 19:00, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 5, a fost abordată de un bărbat necunoscut, care i-a adresat cuvinte triviale, a exercitat asupra sa acte de violenţă şi a pipăit-o în zona intimă”, informează reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Tânăra a reuşit să fugă şi să alerteze poliţia, iar în urma cercetărilor, bărbatul a fost depistat vineri şi condus ulterior la audieri.

”Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infractiunii de tentativă de viol, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor”, mai arată sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici