Bărbatul care a accidentat nouă autoturisme fiind sub influenţa drogurilor, deferit justiţiei

Un bărbat aflat sub influenţa drogurilor, care a lovit într-o zi nouă autoturisme în Bucureşti şi care a fugit de la locul accidentelor, oprindu-se în final într-un panou publicitar, a fost deferit justiţiei pentru distrugere, ultraj şi conducere a unei maşini sub influenţa substanţelor stupefiante.

99 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a accidentat nouă autoturisme fiind sub influenţa drogurilor, deferit justiţiei

Bărbatul care a accidentat nouă autoturisme fiind sub influenţa drogurilor, deferit justiţiei (Imagine: Catalina Filip/Mediafax foto)

Potrivit procurorilor, în 22 ianuarie 2012, giurgiuveanul Petre Peicea, după ce a consumat cannabis, s-a urcat la volanul autoturismului său, un Mercedes, şi s-a deplasat pe Calea Rahovei unde a avariat trei autoturisme parcate regulamentar, după care a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Bărbatul şi-a continuat deplasarea spre Piaţa Unirii unde a pătruns pe contrasens pe Bulevardul I.C. Brătianu şi a acroşat patru autoturisme (două oprite la semafor şi alte două parcate).

Ulterior, Peicea Petre şi-a continuat deplasarea, fiind urmărit de mai multe echipaje de poliţie rutieră şi a intrat pe Calea Victoriei, pe contrasens, unde a încercat să intre în coliziune frontală cu o autospecială a Brigăzii de Poliţie Rutieră, după care a mai acroşat două autoturisme.

În final, urmărit de echipajele de poliţie, inculpatul a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi a intrat într-un panou publicitar de pe marginea drumului.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Petre Peicea, pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul aflându-se sub influenţa substanţelor stupefiante şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Asupra vinovăţiei lui Petre Peicea se va pronunţa Judecătoria sectorului 1 Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici