Bărbatul care ar fi accidentat mortal doi copii în Galaţi a fost adus în ţară - FOTO

Bărbatul care la data de 6 septembrie ar fi accidentat mortal doi copii în Galaţi şi a fugit din ţară a fost adus în România, sub escortă, acesta fiind arestat preventiv pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

2057 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care ar fi accidentat mortal doi copii în Galaţi a fost adus în ţară - FOTO

Bărbatul care ar fi accidentat mortal doi copii în Galaţi a fost adus în ţară (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a fost adus din Italia, acolo unde s-a ascuns după producerea accidentului. După ce a fost identificat, instanţa a emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui, fiind dat în urmărire. Acesta a fost introdus într-un centru de reţinere şi arestare preventivă al Poliţiei Române.

"La data de 6 septembrie, cel în cauză, deşi nu deţinea permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule, a condus un vehicul, pierzând controlul acestuia, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum şi ar fi accidentat mortal doi minori", precizează Poliţia Română.

Accidentul s-a produs în localitatea Folteşti, din judeţul Galaţi. Cei doi copii aveau 8 şi 9 ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici