Black Friday de România: Unde poţi cumpăra produse cu reduceri de până la 60%

Inspiraţi de un concept american, magazinul online eMAG şi retailerul Flanco oferă de vineri şi până duminică seară reduceri de până la 60% la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, dar şi muzică, filme sau jucării.

20739 afișări
Imaginea articolului Black Friday de România: Unde poţi cumpăra produse cu reduceri de până la 60%

Black Friday de România: Unde poţi cumpăra produse cu reduceri de până la 60% (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am pregătit un stoc de peste 30.000 de produse şi ne aşteptăm ca aceste eveniment să genereze cel mai mare număr de vizitatori şi de comenzi într-o singură zi", spune Radu Apostolescu, vicepreşedinte şi director de dezvoltare eMAG.

"Vom oferi reduceri între 30%-60% celor mai dorite produse electronice, IT, periferice IT, electrocasnice, console de jocuri, telefoane mobile etc. Evenimentul va fi deschis începând de vineri dimineaţă, ora 5.00 şi până duminică seară, 27 noiembrie, ora 24.00", au declarat reprezentanţii eMAG pentru Incont.ro.

Cumpărătorii vor putea achiziţiona frigidere cu numai 499 de lei, maşini de spălat cu 699 de lei, camere foto cu 149 de lei, precum şi terlevizoare LED şi 3D cu reduceri de până la 50%. "Lista cu produsele reduse va fi disponibilă pe site-ul nostru, începând cu vineri, ora 5.00 a.m.". au adăugat reprezentanţii eMAG.

Tradiţia evenimentului de shopping cunoscut la nivel internaţional este originară din Statele Unite, unde a devenit un fenomen naţional atât în retail-ul tradiţional, cât şi online. Black Friday marchează deschiderea sezonului de cumpărături de Crăciun, fiind şi ziua cu cele mai multe promoţii din an, în care 75% dintre americani iau cu asalt magazinele în căutarea promoţiilor.

În România, Black Friday va stimula piaţa electro-IT, unde va fi înregistrat un numar record de vânzari din an, susţin iniţiatorii evenimentului.

"Numai prin aceasta actiune, eMAG şi Flanco vor creşte nivelul întregii pieţe electro-IT cu 10 milioane de euro" a declarat într-un comunicat Iulian Stanciu, preşedintele grupului de companii eMAG, Flanco şi Asesoft Distribution.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici