Bulgar ridicat de DIICOT, după ce în vehiculul său au fost găsite droguri de 1 milion de euro - VIDEO

Un cetăţean bulgar a fost ridicat de procurorii DIICOT Craiova, după ce în vehiculul său au fost găsite în total 171 de kilograme de muguri de cannabis, în valoare de 1 milion de euro, marfă care avea ca destinaţie Olanda, informează DIICOT.

301 afișări
Imaginea articolului Bulgar ridicat de DIICOT, după ce în vehiculul său au fost găsite droguri de 1 milion de euro - VIDEO

Bulgar ridicat de DIICOT, după ce în vehiculul său au fost găsite droguri de 1 milion de euro (Imagine: Gabriel Guzu/Arhiva Mediafax Foto)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Craiova îl cercetează pe cetăţeanul bulgar Georgiev Ivaylo Ivanov, în vârstă de 27 de ani, pentru trafic internaţional de droguri de risc, infracţiune prevăzută de articolul 3, alineatul 1, din Legea 143/2000.

Sâmbătă, bulgarul a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Vidin-Calafat, în automarfarul pe care îl conducea fiind descoperită cantitatea de 171 kilograme muguri de cannabis, precizează DIICOT.

Drogurile de risc erau disimulate, prin metoda "capac", în cutiile cu marfa transportate în autovehicul.

Transportul de droguri urma să tranziteze teritoriul României, având ca destinaţie Olanda.

Valoarea drogurilor este de aproximativ 1.000.000 de euro.

Cercetările în cauză au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova, lucrători din cadrul Serviciului Poliţiei de Frontieră Dolj şi cu suportul tehnic şi informativ al SRI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici