Candidat independent la Primăria Reşiţa, reţinut după ce ar fi atacat cu un cuţit o echipă ANAF

Candidatul independent la Primăria Reşiţa Laurenţiu Bora a fost reţinut pe 24 de ore, fiind acuzat că a atacat cu cuţitul o echipă ANAF care era în control la restaurantul al cărui patron este, rănindu-l pe unul dintre inspectori, după care ar fi aruncat după reprezentanţii ANAF şi cu o sticlă.

900 afișări
Imaginea articolului Candidat independent la Primăria Reşiţa, reţinut după ce ar fi atacat cu un cuţit o echipă ANAF

Candidat independent la Primăria Reşiţa, reţinut după ce ar fi atacat cu un cuţit o echipă ANAF

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa au declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că Laurenţiu Bora este acuzat de ultraj şi furt şi a fost reţinut pe 24 de ore, după ce a atacat cu un cuţit pe doi reprezentanţi ANAF care efectuau un control la restaurantul pe care îl patronează, reuşind să îl rănească pe unul dintre ei la deget.

De asemenea, candidatul ar fi aruncat şi cu o sticlă după inspectori.

Conform surselor citate, marţi, Bora va fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Reşiţa cu propunere de arestare preventivă.

Inspectorul ANAF tăiat la un deget al mâinii stângi a suferit leziuni ce necesită 12 zile de îngrijiri medicale, au arătat sursele citate.

Pe lângă ultraj, Bora este acuzat şi de furt, deoarece inspectorii ANAF au reclamat că au lăsat în restaurantul acestuia, pe masă, un laptop şi mai multe acte, pe care nu le-au mai găsit după incident.

Laurenţiu Bora este candidat independent la Primăria Reşiţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici