Carmen Dan anunţă creşterea salariilor poliţiştilor cu 10%, angajarea a 4.000 de persoane şi dotarea cu echipamente

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat, luni, că salariul poliţiştilor va creşte cu 10%, urmând a fi angajate în sistem în jur de 4.000 de persoane.

5291 afișări
Imaginea articolului Carmen Dan anunţă creşterea salariilor poliţiştilor cu 10%, angajarea a 4.000 de persoane şi dotarea cu echipamente

Carmen Dan anunţă creşterea salariilor poliţiştilor cu 10% şi angajarea a 4.000 de persoane

Ministrul Afacerilor Interne a anunţat creşterea cu 10% a salariilor poliţiştilor, pentru a echilibra veniturile poliţiştilor cu cele ale militarilor.

"Am avut săptămâna trecută discuţii cu premierul şi ministrul de Finanţe şi în acest moment avem în plan un act normativ pentru ca şi poliţiştilor să le crească salariul cu 10%", a spus Carmen Dan.

"Am discutat cu premierul şi sunt discuţii să aducem în sistem 4.000 de angajaţi în perioada următoare şi să intervenim pentru dotarea cu echipamente de intervenţie, în primul rând a poliţiştilor de ordine publică", a mai spus ministrul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici