Cât costă o asigurare medicală de lux: de la 2.000 la 8.000 de euro pe an

Cine vrea să aibă confortul de a şti că asigurarea medicală îi acoperă investigaţiile anuale sau chiar tratamentul în clinici din străinătate, trebuie să scoată din buzunar cel puţin câteva sute de euro anual, însă preţul unei astfel de poliţe poate urca la mai multe mii de euro.

124 afișări
Imaginea articolului Cât costă o asigurare medicală de lux: de la 2.000 la 8.000 de euro pe an

Cât costă o asigurare medicală de lux: de la 2.000 la 8.000 de euro pe an (Imagine: Mediafax Foto)

Expaţii şi managerii marilor companii sunt principalii clienţi ai asigurărilor medicale "de lux", iar numărul poliţelor vândute anual se numără în sute. Aceşti clienţi beneficiază însă de cele mai bune condiţii, iar asigurătorii nu dau înapoi când trebuie să deconteze facturi ale unor intervenţii sofisticate, fie că sunt realizate la Viena sau chiar la Tokio.

"Numărul poliţelor care acoperă tratament în străinătate a crescut vizibil anul trecut, dar piaţa nu a ajuns încă la maturitate. Observăm o creştere a cererii pentru aceste produse datorită cazurilor frecvente de malpraxis din România sau de spitale fără produse medicale disponibile", comentează Cristian Fugaciu, directorul general al brokerului de asigurări Marsh.

Citeşte mai multe despre asigurarea medicală de lux pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici