Video Cazul crimei de pe Aleea Diham, din Capitală: Poliţia cere ajutor pentru identificarea suspectului

Poliţiştii Capitalei au făcut publice, joi, imagini cu principalul suspect în cazul crimei de pe Aleea Diham din Capitală, din decembrie 2018, când un bărbat a fost găsit mort după ce fusese înjunghiat, şi cer ajutorul oamenilor pentru a-l identifica.

25867 afișări

Pe 3 decembrie 2018, Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei a fost sesizat cu privire la faptul că într-o locuinţă din Sectorul 2, a fost descoperit un bărbat decedat ce prezenta mai multe plăgi, posibil produse cu un cuţit.

"Pe 3 decembrie, a fost efectuată cercetarea la faţa locului de către procurori criminalişti din cadrul PTB şi ofiţeri din cadrul Serviciului Omoruri, context în care a fost dispusă şi efectuarea unei autopsii medico-legale de către INML. Ulterior, au fost audiate numeroase persoane în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs agresiunea. De asemenea, au fost vizionate imagini surprinse de camerele de supraveghere video din zona locuinţei victimei, precum şi din zonele frecventate de aceasta în zilele anterioare", transmite Poliţia Capitalei, prin intermediul unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Anchetatorii arată că, în urma analizării imaginilor, a rezultat că principalul suspect este un bărbat în vârstă de aproximativ 18-25 de ani, care apare în imagini în compania victimei, în perioada critică.

Poliţiştii fac apel la cei care îl recunosc în imagini să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici