Cazul omului de afaceri ucis la Arad: Cadavrul victimei, căutat cu un sonar în râul Mureş

O echipă de la Inspectoratul General al Poliţiei Române participă la Arad la o nouă acţiune de căutare a omului de afaceri Abel Apostol, care ar fi fost ucis de către soţul asociatei sale, aflat în arest, căutările având loc în râul Mureş, cu ajutorul unui sonar adus din Bucureşti.

163 afișări
Imaginea articolului Cazul omului de afaceri ucis la Arad: Cadavrul victimei, căutat cu un sonar în râul Mureş

Cazul omului de afaceri ucis la Arad: Cadavrul victimei, căutat cu un sonar în râul Mureş (Imagine: Catalin Cadan/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, la socilitarea anchetatorilor a fost mobilizat un echipaj cu barcă pentru a participa la o nouă acţiune de căutare a cadavrului lui Abel Apostol.

"La acţiune participă şi poliţişti din cadrul IGPR, care au adus un sonar, cu ajutorul căruia se va cerceta râul Mureş", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca.

Căutările au început în zona localităţii Vladimirescu, iar echipajul va cerceta râul pe cursul său spre Arad.

Omul de afaceri Abel Apostol a dispărut de la baza sportivă pe care o deţine în centrul Aradului. Familia omului de afaceri menţiona că bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a fost văzut ultima dată în seara de 1 mai, în incinta bazei sportive.

Fiul omului de afaceri, Albert Apostol, susţinea că tatăl său ar fi fost ameninţat cu moartea de către familia asociatului său.

Principalul suspect în cazul uciderii omului de afaceri arădean Abel Apostol a fost arestat preventiv, la începutul lunii, pentru omor. Bărbatul, Adrian Buleu, este suspectat că l-a ucis în bătaie pe Abel Apostol, apoi a dus cadavrul într-un loc izolat din Pădurea Vladimirescu şi a incendiat maşina cu care l-a transportat.

Omul de afaceri Abel Apostol deţinea în asociere cu soţia principalului suspect, Adrian Buleu, în centrul municipiului Arad, pe malul Mureşului, o bază sportivă şi un restaurant.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici