Ceaţă densă pe mai multe drumuri naţionale. Circulaţia, îngreunată

Centrul Infotrafic anunţă că traficul rutier este îngreunat pe mai multe drumuri naţionale importante din ţară din cauza ceţii dense.

97 afișări
Imaginea articolului Ceaţă densă pe mai multe drumuri naţionale. Circulaţia, îngreunată

Ceaţă densă pe mai multe drumuri naţionale. Circulaţia, îngreunată

"Fenomenul este semnalat pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti (în special pe tronsonul kilometric 49 – 86) şi pe arterele din judeţe precum Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Vâlcea, Olt (DN65, DN54, DN54A), Dolj, Teleorman (DE70) şi Giurgiu (DN5, DN6). Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere nedorite, sfătuim conducătorii auto care se deplasează în astfel de zone să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic", transmite Infotrafic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici