CFR suplimentează TRENURILE pentru cei care călătoresc la Argeş, la înmormântarea Regelui Mihai

CFR Călători suplimentează, sâmbătă, capacitatea de transport pe ruta Bucureşti Nord - Curtea de Argeş şi retur, pentru pasagerii care vor călători la ceremonia de înmormântare a regelui Mihai, potrivit unui comunicat de presă emis de companie.

639 afișări
Imaginea articolului CFR suplimentează TRENURILE pentru cei care călătoresc la Argeş, la înmormântarea Regelui Mihai

CFR suplimentează TRENURILE pentru cei care călătoresc la Argeş, la înmormântarea Regelui Mihai

Astfel, la ora 11:30 va pleca din Gara de Nord Bucureşti trenul IR 1785, suplimentat cu două Săgeţi Albastre, cu sosiri în Piteşti la ora 13:26 şi în Curtea de Argeş la ora 14:29, având opriri în toate staţiile din parcurs conform mersului de tren, iar la ora 18:10 va pleca din Curtea de Argeş trenul suplimentar IR 12122, cu sosiri în Piteşti la ora 18:55 şi în Bucureşti Nord la ora 20:37.

De asemenea, în funcţie de cererile de trafic, CFR Călători poate suplimenta operativ capacitatea de transport spre /dinspre Curtea de Argeş .

CFR solicită pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii pot consulta pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, pot apela numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau se pot adresa personalului din staţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici