Cinci persoane sunt rănite grav, în urma impactului dintre două autoturisme şi un TIR în Prahova. Traficul este blocat - FOTO

Cinci persoane au fost rănite grav, luni, în urma impactului dintre două autoturisme şi un TIR, la intrarea în localitatea prahoveană Loloiasca, pe DN 1 B, traficul în zonă fiind blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

569 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane sunt rănite grav, în urma impactului dintre două autoturisme şi un TIR în Prahova. Traficul este blocat - FOTO

Cinci persoane sunt rănite grav, în urma impactului dintre două autoturisme şi un TIR în Prahova. Traficul este blocat - FOTO

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, una dintre cele cinci victime este încarcerată, iar alta este inconştientă.

„Sunt cinci victime. Două au ieşit din maşini, dar sunt în stare gravă, una este încarcerată, o alta este inconştientă. Intervenim cu trei echipaje de pompieri şi o Ambulanţă SMURD. Toate victimele sunt acum evaluate şi se lucrează şi pentru descarcerare”, a declarat Vasiloae.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu a declarat că accidentul s-a produs la intrarea în localitatea Loloiasca, pe DN 1 B, unde două autoturisme şi un TIR s-au ciocnit pe fondul nepăstrării distanţei în mers.

„În accident au fost implicate un TIR şi două autoturisme. Din primele cercetări se pare că ar fi vorba de nepăstrarea distanţei regulamentare în mers. Traficul este întrerupt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu.

Din cauza accidentului, traficul este blocat. La ora transmiterii acestei ştiri, acţiunea este în desfăşurare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici