Video Circulaţia oprită pe magistrala de metrou Berceni-Pipera din cauza unor degajări de fum pe tunel - FOTO / VIDEO

Circulaţia este oprită, la ora transmiterii ştirii, pe magistrala Berceni-Pipera, din cauza unor degajări mari de fum pe tunel, în staţia Piaţa Romană.

13995 afișări

UPDATE: Garniturile de tren continuă să circule pe magistrala Berceni - Pipera, insă nu mai opresc în staţia de metrou Piaţa Romană.

Circulaţia este oprită, la ora transmiterii ştirii, pe magistrala Berceni-Pipera, din cauza unor degajări mari de fum pe tunel, în staţia Piaţa Romană, mai multe echipaje de pompieri intervenind la faţa locului.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce iniţial reprezentanţii Metrorex au declarat, pentru MEDIAFAX, că o victimă intoxicată cu fum a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală. A doua victimă este o femeie în vârstă de 21 de ani care a fost expusă la fum în staţia de metrou.

Reprezentanţii Metrorex susţin că ar fi vorba de o defecţiune la un panou electric, care a dus la degajarea unui fum gros în staţia de metrou Piaţa Romană. Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit cu opt autospeciale, dintre care şase de stingere şi două de descarcerare. La faţa locului s-au deplasat şi şase ambulanţe SMURD.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a cerut restricţionarea temporară a circulaţiei metroului în staţia Piaţa Romană, pe ambele sensuri.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici