Circulaţia feroviară între Făurei şi Feteşti, blocată după ce un tren de marfă a deraiat, reluată după 9 ore

Circulaţia feroviară, întreruptă sâmbătă dimineaţă, după ce un tren de marfă a deraiat, a fost reluată pe magistrala Făurei-Feteşti, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

1179 afișări
Imaginea articolului Circulaţia feroviară între Făurei şi Feteşti, blocată după ce un tren de marfă a deraiat, reluată după 9 ore

Circulaţie feroviară blocată între Făurei şi Feteşti, după ce mai multe vagoane de marfă au deraiat

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 19:30 circulaţia feroviară pe Magistrala 702 Făurei - Feteşti, a fost reluată. Reamintim că, din cauza unor vagoane de marfă care au deraiat, a fost oprită circulaţia trenurilor în staţia CFR Ţăndărei", arată sursa citată.

Anterior, în cursul orei 16.00, circulaţia feroviară fusese reluată pe un singur fir, anunţa CFR Călători.

Circulaţia feroviară a fost blocată, sâmbătă, începând cu ora 10.30, în judeţul Ialomiţa, pe Magistrala 702 Făurei - Feteşti, din cauza unor vagoane de marfă care au deraiat, conform Centrul Infotrafic din IGPR.

Potrivit CFR Infrastructură, marfarul aparţine SRCF Constanţa şi era format din 40 de vagoane încărcate cu combustibil lichid.

Conform CFR Călători, din cauza faptului că circulaţia feroviară pe linia Ţăndărei - Murgeanca a fost închisă, la trenurile cu plecare din Constanţa şi Buzău şi care aveau ca destinaţie finală Buzău, Constanţa şi Galaţi, transportul pasagerilor s-a făcut cu mijloace auto între Movila - Murgeanca şi retur.

Pasagerii care aveau bilete sau abonamente la trenurile afectate şi au dorit să renunţe la călătorie, au putut primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferată.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici