Trafic îngreunat pe Valea Prahovei spre Braşov, din cauza ploii

Turiştii care merg, sâmbătă, spre Braşov circulă cu viteză redusă, din cauza ploii, ceea ce face ca valorile de trafic să fie în creştere, pe DN 1 Ploieşti – Braşov, informează Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

168 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe Valea Prahovei spre Braşov, din cauza ploii

Trafic îngreunat pe Valea Prahovei spre Braşov, din cauza ploii

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, valorile de trafic pe sensul de urcare (către Braşov) al DN1 Ploieşti – Braşov sunt în creştere.

„Din cauza numărului mare de autovehicule, se circulă cu viteză redusă pe tronsoanele Nistoreşti – Comarnic şi Poiana Ţapului – Buşteni (plouă şi viteza de rulare este scăzută)”, informează Centrul Infotrafic.

În aceste condiţi, şoferii sunt sfătuiţi de poliţişti să manifeste disciplină în trafic şi să respecte toate regulile de circulaţie, pentru a nu fi implicaţi în accidente.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici