CNAIR va reduce restricţiile de circulaţie din zonele unde se execută lucrări, în perioada minivacanţei de Sfânta Maria/ Pe ce drumuri naţionale şi autostrăzi vor exista restricţii

CNAIR a decis să reducă restricţiile de circulaţie din zonele unde se execută lucrări, în special în punctele turistice, în perioada minivacanţei de Sfânta Maria, potrivit unui comunicat transmis joi de instituţie.

349 afişări
Imaginea articolului CNAIR va reduce restricţiile de circulaţie din zonele unde se execută lucrări, în perioada minivacanţei de Sfânta Maria/ Pe ce drumuri naţionale şi autostrăzi vor exista restricţii

„Având în vedere că urmează o perioadă de intensificare a traficului rutier, în special, în zonele turistice, CNAIR SA a decis să reducă restricţiile de circulaţie instituite în zonele unde se execută lucrări”, se arată în comunicatul transmis de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Conducerea companiei a solicitat tuturor direcţiilor regionale ca pentru această perioadă să restrângă punctele de lucru, mai ales pe traseele turistice, şi să ridice restricţiile de circulaţie, acolo unde este posibil, astfel încât circulaţia rutieră să se desfăşoare cât mai fluent.

Bugetarii vor avea o minivacanţă de patru zile, între 12 şi 15 august. Guvernul a stabilit ca ziua de luni, 14 august, să fie zi liberă pentru salariaţii din sectorul public, pentru a face legătură între zilele de weekend şi ziua de 15 august, declarată nelucrătoare.

CNAIR anunţă măsuri de fluidizare a traficului în zona Feteşti în minivacanţa de Sfânta Maria

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă măsuri de fluidizare a traficului în zona Agenţiei de Încasare Feteşti în perioada 11–15 august, pentru evitarea ambuteiajelor din cauza numărului mare de vehicule.

În condiţiile în care, din cauza aglomeraţiei pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotată cu barieră), circulaţia vehiculelor pe celelalte benzi este afectată (benzile e-tarif, unde accesul liber este permis în cazul achitării electronice a tarifului), banda de încasare în numerar va fi închisă, iar circulaţia va fi dirijată de către reprezentanţii Poliţiei Rutiere pe benzile e-tarif. În această situaţie, utilizatorii au obligaţia achitării taxei până cel târziu la ora 23:59:59 a zilei următoare trecerii, informează CNAIR.

În funcţie de intensitatea traficului, sensurile de deplasare pe benzile centrale din Agenţia de Încasare Feteşti pot fi schimbate, semnalizarea sensului de deplasare urmând a fi asigurată de către reprezentanţii Poliţiei Rutiere şi prin intermediul balizelor de dirijare.

Mai mult, în vederea reducerii timpului de emitere a bonurilor fiscal, în condiţiile în care se înregistrează aglomeraţie pe benzile de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotate cu bariere), pe acestea nu va mai fi înscris numărul de înmatriculare al vehiculului.

Compania precizează că dacă din cauza aglomeraţiei pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotată cu barieră) pe sensul Constanţa - Bucureşti se crează ambuteiaje, CNAIR va organiza un punct suplimentar de încasare în numerar, traficul urmând a fi dirijat şi prin spatele clădirii Agenţiei de Încasare Feteşti.

Pentru evitarea aglomerării în punctul de încasare numerar, CNAIR recomandă utilizatorilor să achite taxa la punctele de lucru (benzinăriile) din toată ţara ale distribuitorilor autorizaţi (Mol Retail Comerţ, SC Mol România Petroleum Products SRL, SC Rompetrol Downstream SRL, Socar Petroleum SA, SC OMV Petrom Marketing SRL, SC Lukoil România SRL), UNTRR, prin SMS ( la numărul 7577) sau utilizând portalul www.erovinieta.ro.

CNAIR anunţă restricţii de circulaţie pe A2, DN7, DN39 şi DN22C în perioada 11-15 august

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă restricţii de circulaţie pe A2, DN7, DN39 şi DN22C în perioada 11-15 august, în diferite intervale orare, pentru vehiculele cu masa peste 3,5 t, cu ocazia sărbătorilor legale, potrivit unui comunicat transmis de instituţie.

În perioada 11-15 august 2017, circulaţia vehiculelor rutiere cu masă mai mare de 3,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane va fi interzisă pe A2, pe traseul Bucureşti (int.A2 cu CB) –Fundulea - Lehliu (int. A2 cu DN3) - Feteşti (int. A2 cu DN3B) - Cernavodă (int. A2 cu DN3) -Murfatlar (int.A2 cu DN3), pe sensul Bucureşti-Constanţa, vineri, în intervalul 12.00-24.00, sâmbătă, în intervalul 06.00-14.00, luni, între 16.00 şi 22.00 şi marţi, între orele 06.00-22.00. Pe sensul Constanţa-Bucureşti, circulaţia va fi interzisă duminică, în intervalul 12.00-24.00, luni, între orele 16.00-22.00 şi marţi, între 06.00-22.00. Pe sensul Feteşti-Cernavodă, circulaţia va fi interzisă duminică, între 12.00 şi 24.00, luni, în intervalul 16.00-22.00 şi marţi, în intervalul 06.00-22.00.

Circulaţia vehiculelor rutiere cu masă mai mare de 7,5 tone va fi restricţionată pe DN7, pe traseul Piteşti (ieşire din municipiu) - Râmnicu Vâlcea - Vestem (int DN7 cu DN 1), pe ambele sensuri, luni, în intervalul 16.00-22.00 şi marţi, în intervalul 06.00-22.00.

Pe ambele sensuri de pe traseul Agigea (int. DN39 cu DN 39A) - Mangalia (intrare municipiu), circulaţia va fi restricţionată vineri, în intervalul 12.00-22.00, sâmbătă şi duminică, între 06.00-22.00, luni, între 16.00 şi 22.00 şi marţi, în intervalul orar 06.00-22.00.

Pe DN22C, pe traseul Murfatlar (int. DN 22C cu DN 3) - Cernavodă (int. DN 22C cu A2), pe sensul Murfatlar – Cernavoda, circulaţia va fi restricţionată duminică, între orele 12.00-24.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici