Cod galben de ceaţă în şase judeţe din ţară. Trafic feroviar întrerupt din cauza unui accident

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe atenţionări cod galben de ceaţă pentru şase judeţe din ţară.

1137 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ceaţă în şase judeţe din ţară. Trafic feroviar întrerupt din cauza unui accident

Cod galben de ceaţă în şase judeţe din ţară. Trafic feroviar întrerupt din cauza unui accident

Judeţele vizate de codul galben de ceaţă sunt Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Olt, Dolj şi Bihor.

Meteorologii avertizează că vizibilitatea este redusă local sub 200 metri şi izolat sub 50 metri şi se pot crea condiţii de formare a poleiului sau a gheţuşului.

Totodată, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în judeţul Teleorman, traficul feroviar este întrerupt, pe Magistrala 909, ruta Alexandria – Roşiori Nord, din cauza unui accident, la ieşirea din staţia Roşiori Est către Roşiori Nord(kilometrul CF 193+700 de metri).

Totodată, circulaţia rutieră pe DN1 Braşov – Ploieşti se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, în zona Buşteni, din cauza unui autocamion care a rămas imobilizat pe suprafaţa carosabilă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici