Cod galben de vânt în Bucureşti şi în alte 19 judeţe

Meteorolorii au emis un cod galben de vânt pentru Bucureşti, valabil până marţi la ora 10.00, fiind în vigoare atenţionări şi pentru alte 20 judeţe.

2343 afișări
Imaginea articolului Cod galben de vânt în Bucureşti şi în alte 19 judeţe

Cod galben de vânt în Bucureşti şi în alte 19 judeţe

Atenţionarea este valabilă pentru judeţele Caraş Severin, Prahova , Buzău, Argeş, Dâmboviţa, Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Olt, Dolj, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Vrancea, Bacău, Iaşi, Vaslui, Galaţi, Constanţa şi Tulcea. În zonele de munte ale unora dintre judeţele vizate se vor semnala intensificări ale vântului care la rafala vor ajunge la 70, 80 km/h. În zonele joase vântul va atinge la rafală 55,60 km/h

În Bucureşti, codul este în vigoare până la ora 10.00, fiind semnalate intensificări ale vântului, cu viteze la rafală în jur de 55 km/h. În Capitală a nins în noaptea de luni spre marţi.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de vânt şi vreme rece, valabilă pentru centrul, sudul şi estul ţării, fiind în vigoare de luni, de la ora 16.00 până marţi la ora 14.00. La munte va ninge.

Vremea se va răci accentuat, vor predomina temperaturile negative, iar în noaptea de marţi spre miercuri (13/14 decembrie) va fi ger (temperaturi minime sub -10 grade) în nordul, nord-estul, centrul ţării, local în sud şi pe arii mai restrânse în rest, mai transmit meteorologii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici