18 răniţi într-un accident dintre un microbuz şi o maşină pe DN4, în judeţul Călăraşi / Şase răniţi în accident, aduşi la Bagdasar Arseni

23 de persoane au fost implicate într-un accident rutier petrecut pe DN4, în zona localităţii Curcani din judeţul Călăraşi, 18 dintre acestea primind îngrijiri medicale, la nivelul judeţului fiind activat planul roşu de intervenţie, potrivit ISU Călăraşi.Update: Şase dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul Bagdasar Arseni

3890 afișări
Imaginea articolului 18 răniţi într-un accident dintre un microbuz şi o maşină pe DN4, în judeţul Călăraşi / Şase răniţi în accident, aduşi la Bagdasar Arseni

18 răniţi într-un accident dintre un microbuz şi o maşină pe DN4, în judeţul Călăraşi

UPDATE 12.45 În urma accidentului din noaptea de luni spre marţi, de pe DN4, în zona localităţii Curcani din judeţul Călăraşi, şase dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, nefiind necesară internarea a cinci dintre ei. O femeie a fost operată.

La Bagdasar Arseni, în urma accidentului din Călăraşi, s-au prezentat şase persoane. În urma evaluării medicale s-a constatat că cinci dintre persoane au suferit doar contuzii minore şi nu a fost necesară internarea lor, doar o femeie, care a suferit fractură de gambă, a rămas internată ş a fost operată, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Spitalului Bagdasar Arseni din Capitală.

23 de persoane au fost implicate într-un accident rutier petrecut pe DN4, în zona localităţii Curcani din judeţul Călăraşi, 18 dintre acestea primind îngrijiri medicale. În accidentul rutier, au fost implicate un microbuz în care se aflau 19 persoane şi un autoturism în care se aflau patru persoane.

Din cele 23 de persoane implicate în accident, 18 au avut nevoie de îngrijiri medicale, unele dintre acestea fiind transportate la spitale din Bucureşti, restul fiind sub supravegherea medicilor din unitatea sanitară din Olteniţa.

Poliţiştii urmează să stabilească cauza producerii accidentului

ŞTIRE INIŢIALĂ În accidentul rutier, care a avut loc pe Drumul Naţional 4, în dreptul localităţii Curcani din judeţul Călăraşi, au fost implicate un microbuz în care se aflau 19 persoane şi un autoturism în care se aflau patru persoane.

Din cele 23 de persoane implicate în accident, 18 au avut nevoie de îngrijiri medicale, patru dintre acestea fiind transportate la spitale din Bucureşti, restul fiind sub supravegherea medicilor din unitatea sanitară din Olteniţa.

"La nivelul judeţului s-a activat planul roşu de intervenţie", a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi.

La locul accidentului s-au deplasat cinci autospeciale de la SMURD şi cinci echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Călăraşi, precum şi o autospecială de descarcerare de la Detaşamentul Olteniţa.

Poliţiştii urmează să stabilească cauza producerii accidentului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici